Locafest is reeds meer dan 20 jaar aktief in het verhuren van feestmateriaal en staat het bedrijf garant voor hoge kwaliteit en een prima dienstverlening.
Ook zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van aluhallen voor lange termijn verhuur.

Je kunt bij ons werkelijk voor bijna alles terecht, zelfs voor complete inrichtingen. Wij verhuren o.a kwaliteits porselein, bestek, glaswerk, tafellinnen, meubilair zoals tafels, stoelen, steigerhout, etc, horecamaterialen, koelingen, barren en togen, tenten in diverse uitvoeringen, kortom een compleet assortiment.

Of het nu gaat om een communiefeest, lentefeest, tuinfeest, receptie, huwelijksfeest, jubileum, braderij, opendeurdag, bedrijfsvoorstelling of een evenement... wij hebben vast iets dat u kan gebruiken.

In een klassieke stijl of juist volgens de meest eigentijdse trends. Wij hebben het in huis!

Je kiest het thema wat bij je past en wij kleden jouw feest of evenement geheel in deze stijl aan. 

Wij zijn gespecialiseerd in totaalverzorging. In dat kader bieden wij onze klanten ook graag onze themapakketten aan, all-in pakketten waarbij aan alles gedacht is. Desgewenst kunnen wij ook bijpassende suggesties doen op het gebied van catering, wij werken hiervoor met vaste partners samen.

Ook als u ervoor kiest om uw feest of evenement zelf te organiseren bent u ook bij ons aan het goede adres voor het huren van alle feestbenodigdheden en tenten! Klik op Aanbod om ons volledige assortiment te bekijken en direct te bestellen.

Van harte welkom!

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.